Vrijwilligers

Kindervakantieweek Udenhout zou niet kunnen bestaan zonder al haar vrijwilligers. We hebben een leuke en enthousiaste groep vrijwilligers waar we heel trots op zijn! Samen met de kinderen maken we er een fantastische week van!

Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan kindervakantieweek Udenhout? Dat kan! We hebben ieder jaar weer de volgende vrijwilligers nodig:

• Veldhulp
  • Hulpleiding (vanaf 12 jaar (en/of je zit in de 1ste van de middelbare school) tot 16 jaar)
  • Leiding (vanaf 16 jaar)

Naast vrijwilligers om kinderen te begeleiden tijdens de week, zijn wij ook op zoek (mannelijke) leden in het scenario! Mocht je interesse hebben, stuur dan een e-mail naar info@kvwudenhout.nl

Op donderdag avond 20 juni vindt de info avond plaats. We verwelkomen de vrijwilligers dan graag vanaf 19.15 uur op de Achthoeven school in Udenhout. Ben je aanwezig en heb je je voor 14 april 2019 ingeschreven als vrijwilliger? Dan maak jij kans om uitgenodigd te worden voor het VIP-diner, je mag dan ook één andere vrijwilliger meenemen als introducee! De loting vindt plaats tijdens de info avond.