KVW in Coronatijd

Op dit moment weten we niet of we in de zomer van 2022 nog te maken hebben met corona-maatregelen. We blijven het op de voet volgen en mochten er zaken zijn die invloed hebben op Kindervakantieweek, zullen we deze vermelden op deze pagina.

Kindervakantieweek
In 2022 organiseren we, zoals voorheen een hele week vol met activiteiten! Kindervakantieweek staat gepland van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus 2022. Komend jaar is het voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 wederom mogelijk te blijven overnachten (donderdag op vrijdag).

Inschrijfgeld

Aanmelden in 2021 (dus uiterlijk 31-12-2021)Aanmelden na 1-1-2022
Zonder overnachting     € 30,-Zonder overnachting     € 35,-
Met overnachting           € 35,-Met overnachting           € 40,-

Start- en eindtijden
Kindervakantieweek begint elke dag om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Op sommige dagen wijken de begin- en eindtijden af, dit staat dan duidelijk vermeld in het programmaboekje dat u vooraf per mail ontvangt. Tussendoor is er een lunchpauze, de kinderen moeten dus elke dag een lunchpakketje meenemen. Gedurende de dag zijn er ook meerdere drinkpauzes, er wordt dan voor ranja (en een snoepje) gezorgd.

Halen en brengen
Halen en brengen is mogelijk, maar houd het moment zo kort mogelijk. Mocht het vanwege de corona-maatregelen nodig zijn, kan het zijn dat we kinderen op verschillende momenten laten verzamelen. Indien dit van toepassing is, zullen we dit tijdig communiceren via de website, sociale media en het programmaboekje dat u vooraf ontvangt.

Activiteiten zijn buiten
Volgens de huidige richtlijnen is het niet mogelijk om activiteiten binnen te organiseren. Geef uw kinderen daarom altijd regenkleding mee, bij zware weersomstandigheden kan het zijn dat we de dag af moeten lassen omdat we helaas geen alternatief regenprogramma in een binnenlocatie kunnen draaien.

Vrijwilligers
Om verwarring te voorkomen, kunnen vrijwilligers zich pas op een later moment aanmelden. Zodra de inschrijving online komt, communiceren we dit middels de mai (aan oud-vrijwilligers die hier toestemming voor hebben gegeven), de website en de Facebook pagina.

Houd je aan de maatregelen!
– Houd 1,5 meter afstand van kinderen, ouders en vrijwilligers (dit geldt niet voor de kinderen onderling)
– Bij klachten, blijf thuis en laat je testen
– Was je handen regelmatig
– Draag een mondkapje in binnenruimtes