Organisatie

Een evenement als kindervakantieweek ontstaat natuurlijk niet uit zichzelf.

De stichting wordt aangevoerd door het bestuur. Daarnaast is er een organisatie actief die de activiteiten organiseert en een aparte groep voor het bedenken van het thema en het toneel.

Door te klikken op een naam verschijnt er meer informatie over de persoon.

jeroen

Het bestuur bestaat momenteel uit:

Om de activiteiten te kunnen organiseren zijn er verschillende werkgroepen actief.

Organisatie Kindervakantieweek, bestaande uit:

Scenario Kindervakantieweek, bestaande uit:

Mocht je het leuk vinden om een extra bijdrage te leveren in het bestuur, de organisatie of het scenario, dan horen wij dat graag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via info@kvwudenhout.nl.

Mijn naam is Emmelie Kuijpers, 25 jaar. Sinds 2010 ben ik vrijwilliger van de kindervakantieweek en vorig jaar besloot ik in te treden tot het bestuur.  De betrokkenheid van de vrijwilligers is heel groot en dit zorgt ervoor dat het altijd erg gezellig is met z'n allen. Hierdoor help ik al jaren met veel plezier mee tijdens de kindervakantieweek. Ik het dagelijks leven sta ik voor de klas op een basisschool. Hopelijk tot ziens tijdens de volgende kindervakantieweek!

 

Groetjes Emmelie

Ik ben Hans van Os en ben werkzaam bij een toeleveringsbedrijf voor de boomkwekerij- en aardbeiensector. Ik ben verkoopleider en productspecialist meststoffen.

De kindervakantieweek is een week waar veel kinderen elk jaar weer naar uitkijken. Ze genieten hiervan en dat is erg leuk om te zien.

Mijn naam is Anouk, ik ben 24 jaar en woon in Udenhout. Ik ben commercieel medewerker bij Vanesch Verf in Tilburg.

 

Ik vind het erg leuk om evenementen te organiseren en dit doe ik dan ook met veel plezier. Zo houd ik me bezig met bedrijfsevenementen, opendagen en kindervakantieweek!

 

Van kleins af aan neem ik deel aan kindervakantieweek, eerst als kind. Ieder jaar hielden mijn ouders rekening met het plannen van de vakantie zodat mijn broertjes en ik mee konden doen. Toen ik naar de middelbare school ging, begon ik vol enthousiasme als hulpleiding en daarna als leiding van een groep. Na een aantal jaar ging ik bij de organisatie, dat leek me helemaal super! Wel merkte ik dat het lastig was om het begeleiden van een groepje met de organisatie te combineren omdat je dan niet alle aandacht kan geven aan je eigen groep, iets wat natuurlijk wel van belang is tijdens deze week. Dat heeft me doen besluiten me volledig te storten op het organiseren, dat is toch waar mijn hart ligt! Dit jaar organiseer ik kindervakantieweek voor het negende jaar. Daarnaast versterk ik sinds twee jaar het bestuur van de stichting.

 

Het leukste is dat je bijna 400 mensen een fantastische week bezorgd! Niet alleen de ruim 300 kinderen vinden kindervakantieweek harstikke leuk en maken van maandag tot en met vrijdag veel plezier met z’n allen. Ook de ruim 100 vrijwilligers genieten met volle teugen.

 

Wij, als organisatie, kunnen het natuurlijk niet alleen en daarom zijn we erg blij met de sponsoren die ons financieel en materieel ondersteunen. Maar ook met alle vrijwilligers, die zich een week lang inzetten voor al die kinderen uit Udenhout en omstreken.

 

Hopelijk zie ik jullie 17 augustus weer en gaan we er wederom een fantastische week van maken!


Mijn naam is Christ Smulders, 50 jaar en werkzaam als arbeidsdeskundige bij De Amersfoortse Verzekeringen. 2 jaar geleden ben ik gestart bij KVW met onze dochter Charlotte. Ik als begeleider van de oudste kinderen en Charlotte als deelnemer bij de allerjongsten. Wat een fantastische week voor iedereen! Dit jaar doen we weer mee, en ik nu ook als bestuurslid. Tot 6 augustus 2018!

jeroenIk ben Jeroen Simons, 27 jaar oud en woon in Udenhout. Ik werk sinds 3 jaar bij Traffic Service Nederland en rijd daarvoor iedere dag naar Amsterdam om voor een groot project de verkeersmaatregelen in goede banen te leiden.

 

In 2010 ben ik gestrikt om leiding te zijn bij kindervakantieweek, omdat ze een leiding tekort kwamen. Ik vind het leuk om de handen uit de mouwen te steken, dus zodoende zat ik het jaar daarna al meteen in de organisatie. Dit doe ik sindsdien met veel plezier.

 

Het mooiste aan het organiseren van deze week is, dat je het (bijna) zelf in de hand hebt om de week goed te organiseren. Als je dan tijdens de week alle 300 kinderen en 100 vrijwilligers(!!) helemaal happy rond ziet rennen geeft dat ontzettend veel energie!!

 

Ik heb er weer ontzettend veel zin in en hoop jullie allemaal tussen 14 en 18 augustus te zien.

 

Tot dan!

marijke

 

Ik ben Marijke Simons, ben 22 jaar en woon in Tilburg. Bij Fontys volg ik de studie Social Studies. 

Ik ben 3 jaar vrijwilliger geweest bij kindervakantieweek. Nu zit ik voor het 2e jaar bij de organisatie. Ik heb vroeger zelf nooit mee gedaan aan kindervakantie week. Maar ik vind het erg leuk om 250 kinderen bezig te zien en te lachen. Het hele jaar werken wij door om kindervakantie week in elkaar te zetten. Tijdens die week zie ik ruim 300 man op het kuilveld bezig met spellen terwijl ze een grote lach op hun gezicht hebben. Daar wordt ik zelf ook vrolijk van.

 

Ik kan niet wachten tot 14 augustus!

Mijn naam is Thom Swaans. Ik ben 21 jaar en woon in Udenhout. Ik ben vorig jaar mijn eigen bedrijf gestart: Swaans elektrotechniek.

Ik ben gestart met KinderVakantieWeek omdat mijn zus (die in het bestuur zit) had aangegeven dat ze mensen tekort kwamen en het mij interessant en leuk leek om in de organisatie te helpen.

Door het jaar heen plannen wij KVW en tijdens de week zorgen wij er samen allemaal voor dat de kinderen en de leiding een leuke week hebben. En wij als organisatie natuurlijk ook.

foto stukje esther

Mijn naam is Esther van Iersel. Ik ben 23 jaar en woon in Udenhout. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang en de opleiding Sociaal Pedagogisch hulpverlening afgerond. Momenteel ben werkzaam bij de Oosterpoort, jeugdzorginstelling in de regio Den Bosch.

 

Ik vind het ontzettend leuk om zo'n 300 kinderen een fijne week te bezorgen en hen activiteiten aan te bieden tijdens de kindervakantieweek. Ook het organiseren van deze week vind ik een groot feest, vandaar ook dat ik in de organisatie zit van de KVW. Ik hoop jullie allen te zien in de week van 14 t/m 18 augustus tijdens de kindervakantieweek. Ik heb er nu alweer erg veel zin in!!

Ik ben Else Ter Beek, ik ben 24 jaar en ik woon in Tilburg. In 2016 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gehaald en vervolgens begonnen aan de opleiding HBO Verpleegkunde. Daarnaast ben ik werkzaam in de psychiatrie. 

 

Vroeger woonde ik in Berkel-Enschot en heb ik altijd zelf mee gedaan aan Kindervakantieweek. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om met andere kinderen leuke spelletjes te doen. Toen ik hoorde dat ze nog mensen zochten voor bij de organisatie, heb ik geen moment getwijfeld en mezelf aangemeld. Dit jaar organiseer ik voor het 6e jaar Kindervakantieweek.

 

Het is ontzettend leuk om te zien hoe 300 kinderen het naar hun zin hebben op Het Kuilveld. Ze spelen, rennen en gillen met zoveel plezier, dat ik er zelf vrolijk van word. Niet alleen de kinderen hebben veel plezier, ook de 100 vrijwilligers genieten enorm van deze week.

 

In oktober beginnen wij met het organiseren voor het jaar erop en vanaf die tijd kijk ik al uit naar de Kindervakantieweek! Ik kan niet wachten tot het wij weer alles op kunnen bouwen voor een spetterende week!

 

Hopelijk zie ik jullie dan!

Ik ben Ankie van Drunen, 19 jaar en woon in udenhout. Ik doe de opleiding tandartsassistente en hoop daar dit jaar mijn diploma in te behalen.

 

Van kleins af aan heb ik mee gedaan aan kindervakantieweek. Eerst als kind en daarna een aantal jaar als leiding. Dit doe ik altijd met veel plezier.

 

Ik heb er onwijs veel zin in, geniet van de voorbereidingen en kijk uit naar de week.

Hopelijk heeft iedereen er net zoveel zin in als ik!!

Ik ben Joeri van Drunen, 29 jaar oud. Ik woon in Biezenmortel en werk bij van der Meijden. De afgelopen jaren heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de scouting. Als kind heb ik met veel plezier deelgenomen aan Kindervakantieweek. Vorig jaar heb ik een aantal keer geholpen en hebben ze me gevraagd de organisatie te komen versterken. Ik heb er heel veel zin en we gaan er een leuke week van maken!

foto stukje ireneMijn naam is Irene van Strijdhoven en ik ben 20 jaar.

Ik studeer verpleegkunde aan het Koning Willem 1 college in Den Bosch en zit in het 4e jaar. Ik  hoop dat ik volgend jaar HBO Verloskunde kan gaan studeren in Rotterdam.

Mijn hobby´s zijn paardrijden, uitgaan en survivallen. Ik vind het ook erg leuk om een avondje met vrienden en vriendinnen samen te zijn.

Vanaf mijn 5e jaar heb ik zelf mee gedaan met kindervakantieweek en onze vakantie thuis werd hier altijd op aangepast zodat ik altijd mee kon doen. Zo doen we dat nu nog steeds.

Inmiddels ben ik al 9 jaar vrijwilliger bij Kindervakantieweek Udenhout en is het het 5e jaar dat ik ook vrijwilliger ben bij het scenario. Ik vind het onwijs leuk om bij te dragen aan deze week! Ik hoop dat het ook dit jaar weer een geweldig mooie kindervakantieweek wordt!

 

Heel veel plezier!

De gezelligheid van 300 kids die spelen, zingen

en dansen over het veld! KVW is altijd leuk.

Dit jaar ben ik voor de vijfde keer vrijwilliger en

speel ik voor de derde keer mee in het scenario.

Ik kijk er weer naar uit om veel kinderen

een leuke week te bezorgen!

 

Groetjes Milan van Beurden

Mijn naam is Elon Scheerders en ik ben 19 jaar.

Ik studeer lerarenopleiding economie aan de Fontys in Tilburg en hoop hier in 2019 af te studeren. 

Naast de Kindervakantieweek kan je mij ook vinden bij Scouting Udenhout. Hier ben ik leiding. 

Vanaf 2006 heb ik zelf als kind meegedaan met de kindervakantieweek, sinds 2009 begeleid ik ieder jaar een groepje, en sinds 2016 zit ik ook bij het scenario.

Ook voor dit jaar zijn we al weer druk bezig met het thema. Het beloofd weer erg gaaf te worden! Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de Kindervakantieweek!

maud

Mijn naam is Maud Verhoeven. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Udenhout. Op dit moment volg ik een opleiding tot onderwijsassistent. Dit motiveert mij, en ik vind het heel leuk om veel met kinderen om te gaan.

 

Kindervakantieweek is dus ook iets wat ik graag doe.

Ik ben al 5 jaar leiding op groepjes, daarnaast zit ik ook in de scenario-groep.

 

Wat ik het mooiste vind van de kindervakantieweek?

‘’Alle lachende en stralende gezichtjes’’.!

Deze fantastische week geeft mij heel veel energie.

 

Tot snel tijdens de allerleukste week van het jaar!

Hoi,

 

Mijn naam is Joyce van den Oetelaar, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Udenhout.

Mijn hobby’s zijn: hardlopen, handballen, lezen en een gezellige avond uit met vriendinnen.

 

Op dit moment volg ik de opleiding tot onderwijsassistent op het ROC in Tilburg.

Ik zit hierbij in mijn examenjaar en volgend jaar wil ik graag door naar de Pabo, om docent te worden in het basisonderwijs.

 

Al van kleins af aan heb ik altijd zelf mee gedaan met kindervakantieweek. Inmiddels ben ik al 7 jaar vrijwilliger bij Kindervakantieweek Udenhout en is dit het 3e jaar dat ik in het scenario mee speel.

 

Het leukste aan kindervakantieweek vind ik dat je de kinderen op het veld de hele week lang ziet glimlachen en volop ziet genieten. Daar doen we het natuurlijk voor!!

 

Ik heb er nu al weer zin in!