Kinderen

Ieder jaar nemen er  ±300 kinderen deel aan Kindervakantieweek Udenhout. Het is erg leuk om te zien hoeveel plezier de kinderen beleven. Samen met hun eigen groepje doen ze spelletjes, lopen ze speurtochten en dansen ze in de minidisco. Op donderdag gaan ze met de bus traditioneel met z’n allen op uitstapje, dit is ieder jaar weer één grote verrassing!

Wilt u uw kind inschrijven voor Kindervakantieweek Udenhout 2017? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. De aanmelding is pas definitief als de betaling is ontvangen. Uw kind kan deelnemen aan Kindervakantieweek Udenhout met, of zonder overnachting.

• Deelname zonder overnachting (€30 per kind)
  • Deelname met overnachting (€32,50 per kind, alleen mogelijk voor kinderen uit groep 6, 7 en 8)

Let op: Uw kind mag ook blijven overnachten zonder deelname aan avondspel of spooktocht!

Hieronder vindt u de verwachte tijden, de exacte tijden krijgt u in het programmaboekje

• Maandag: 10:00 – 16:00
  • Dinsdag: 10:00 – 16:00
  • Woensdag: 10:00 – 17:00
  • Donderdag:
    • zonder overnachting: 9:00 – 16.30
    • met overnachting: 10:00 verzamelen – vrijdagochtend 9.30
  • Vrijdag: 11:00 – 15:30

Let op; de inschrijving wordt pas definitief nadat de betaling is ontvangen.
Ons rekeningnummer: NL96RABO0152007512 t.n.v. Stichting Kindervakantieweek Udenhout

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Mobiel telefoonnummer

Basisschool

Groep/klas

Bijzonderheden

Overnachting

Vriendje/vriendinnetje (maximaal 1 opgeven)

Door het formulier te verzenden gaat u ermee akkoord dat er foto's en films gemaakt worden door de organisatie. Deze worden uitsluitend gebruikt voor reclame uitingen op onze website en Facebook pagina.