Kinderen

Ieder jaar nemen er  ±300 kinderen deel aan Kindervakantieweek Udenhout. Het is erg leuk om te zien hoeveel plezier de kinderen beleven. Samen met hun eigen groepje doen ze spelletjes, lopen ze speurtochten en dansen ze in de minidisco. Op donderdag gaan ze met de bus op uitstapje, dit is ieder jaar weer één grote verrassing!

Wilt u uw kind inschrijven voor Kindervakantieweek Udenhout 2018? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. Uw kind kan deelnemen aan Kindervakantieweek Udenhout met, of zonder overnachting.

• Deelname zonder overnachting (€28 per kind)
  • Deelname met overnachting (€31 per kind, alleen mogelijk voor kinderen uit groep 6, 7 en 8)

Let op: Komend jaar is het mogelijk te kiezen tussen een avondspel en spooktocht, geef bij de inschrijving de voorkeur van uw kind aan zodat we hier rekening mee kunnen houden!

Hieronder vindt u de verwachte tijden, de exacte tijden krijgt u in het programmaboekje

• Maandag: 10:00 – 16:00
  • Dinsdag: 10:00 – 16:00
  • Woensdag: 10:00 – 17:00
  • Donderdag:
    • zonder overnachting: 9:00 – 16.30
    • met overnachting: 10:00 verzamelen – vrijdagochtend 8.30
  • Vrijdag: 10:00 – 15:30

Let op; de inschrijving wordt pas definitief nadat de betaling is ontvangen.
Ons rekeningnummer: NL96RABO0152007512 t.n.v. Stichting Kindervakantieweek Udenhout

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Wij ontvangen graag 2 verschillende telefoonnummers, zodat we in geval van nood altijd iemand kunnen bereiken. Wij bellen altijd het eerste nummer, alleen wanneer dit nummer bij nood niet bereikbaar is wordt het volgende gebeld.

Telefoonnummer 1

Telefoonnummer 2

Basisschool

Groep/klas

Bijzonderheden

Overnachting

Voor de overnachtingsgroepen organiseren we dit jaar voor de eerste keer 2 verschillende avondactiviteiten, een avondspel en een spooktocht. Hieronder graag aangeven waar uw kind het liefst aan deel wilt nemen.
N.v.t./ Geen voorkeurAvondspelSpooktocht

Vriendje/vriendinnetje (maximaal 1 opgeven)

Door het formulier te verzenden gaat u ermee akkoord dat er foto's en films gemaakt worden door de organisatie. Deze worden uitsluitend gebruikt voor reclame uitingen op onze website en Facebook pagina.